17-02-2023 Visita exclusiva per a adults. Ptolomeu, faraó d'Egipte. La descoberta del seu temple

 • P.V.P. 14,00€
Aforament limitat
Fin
 • Quantité:
Produit ajouté au panier
Partager
 • Horaire: Divendres de 18.00 a 19.00
 • Obtenir plus d’information

  Descobreix l'Egipte ptolemaic arran d'una de les troballes més importants en la trajectòria investigadora de la Fundació Arqueològica Clos a Egipte: les restes d’un temple construït fa dos mil anys.

  Gaudeix d'una visita exclusiva coneixent els detalls d'aquesta fita explicada per un membre de l'expedició arqueològica que el va trobar en aquesta sessió personal (màxim 15 visitants) reservada per al públic adult.

 • Programme

  L’exposició consta de dues parts. La primera part porta per títol L’Egipte dels Ptolomeus i ofereix al visitant una visió general de les característiques del Període Ptolemaic (305-30 aC), la dinastia més perllongada de l’antic Egipte, iniciada pel regnat de Ptolomeu I i que finalitza amb la cèlebre Cleòpatra VII.

  La segona part, El temple de Ptolomeu I a Sharuna, es dedica al descobriment de les restes del temple que Ptolomeu I va erigir a la ciutat de Hut-nesut (l’actual Sharuna). Resseguint diversos panells explicatius es va descobrint l’evolució del projecte d’investigació arqueològic: com es va posar en marxa, les diverses campanyes, troballes, interpretacions; per culminar en un seguit de conclusions i les línies de recerca que se seguiran en el futur.

Produit ajouté au panier