VISITES GUIDÉES

  • Le banquet éternel

   VISITE NOCTURNE Visite nocture de 20h30 à 22h30

   Entre mai et octobre, le Musée organise également le Banquet Eternel, une visite guidée axée sur l’art culinaire de l’ancienne Egypte. Une...

   Entre mai et octobre, le Musée organise également le Banquet Eternel, une visite guidée axée sur l’art culinaire de l’ancienne Egypte. Une dégustation de produits qui faisaient partie du régime alimentaire de la civilisation du pays du Nil est proposée à la fin de la visite.

   Date : les vendredis de mai à octobre

   Prochains jours disponibles:

   (RÉSERVEZ ICI)

   Prix: 35€ personne

   Réservation préalable obligatoire.

   RÉSERVER
   Demande d’information
  • Servei de guia de pagament per a visites privades

   1 hora (a concertar en horari d'obertura del museu)

   El Museu Egipci de Barcelona ofereix un servei de guia de la mà d'experts a totes aquelles persones o grups que vulguin conèixer de prop...

   El Museu Egipci de Barcelona ofereix un servei de guia de la mà d'experts a totes aquelles persones o grups que vulguin conèixer de prop la cultura faraònica i aprofondir en els coneixemnets d'aquesta antiga civilització.

   Servei de guia: 35€
   (màxim 25 persones per grup)
   La reserva de la visita és imprescindible fer-la com a mínim amb 5 dies d'antelació (cal, però, que sempre ens consulteu abans de fixar data per així assegurar disponibilitat).

   LA RESERVA NO SERÀ EN FERM FINS QUE NO FACI EL PAGAMENT CORRESPONENT... MÍNIM TRES DIES ABANS DE L'ACTIVITAT JA TANCAT EL DIA I HORA.

   CLIQUI AQUÍ PER FER EL PAGAMENT 

    

   RÉSERVER
   Demande d’information
  • Servei privat de guia i taller (2 hores)

   2 hores (a concertar en horari d'obertura del museu al telèfon 93 488 01 88)

   El Museu Egipci de Barcelona ofereix un servei de guia de la mà d'experts a totes aquelles persones o grups bombolla que vulguin conèixer de...

   El Museu Egipci de Barcelona ofereix un servei de guia de la mà d'experts a totes aquelles persones o grups bombolla que vulguin conèixer de prop la cultura faraònica  Complementem la visita d'una hora amb un taller a les aules també d'una hora de durada això ens permet aprofondir en el coneixement d'aquesta antiga civilització.

   Servei de guia i taller: 70€
   (màxim 12 persones per grup)
   La reserva de la visita és imprescindible fer-la amb 5 dies d'antelació.

   LA RESERVA NO SERÀ EN FERM FINS QUE NO FACI EL PAGAMENT CORRESPONENT... MÍNIM TRES DIES ABANS DE L'ACTIVITAT JA TANCAT EL DIA I HORA.

   CLIQUI AQUÍ PER FER EL PAGAMENT 

   Réservation préalable obligatoire.

   RÉSERVER
   Demande d’information

Ce site utilise des cookies. En poursuivant votre navigation, vous acceptez l’utilisation de cookies. Obtenir plus d’information.