A la recerca del passat del món egipci

  • P.V.P. 180,00€
Curs de 5 dies de tallers. Es poden contractar els dies per separat a 45€ / dia.
Fin
  • Quantité:
Produit ajouté au panier
Partager
  • Horaire: Del 6 al 10 de juliol de 2015, de 10h a 17h
  • Obtenir plus d’information

    CURS DE 5 TALLERS D'UN DIA DE 5 A 8 ANYS

    Es poden contractar els dies per separat. El preu de cada taller separat es 45€/ dia. Imprescindible reserva prèvia al telèfon 93 488 01 88 o e-mail visites@museuegipci.com

    L'alumne ha de portar el seu dinar.
    Grup mínim per realitzar l’activitat: 10 nens

     

  • Programme

    CURS DE 5 TALLERS D'UN DIA DE 5 A 8 ANYS

    6 DE JULIO DE 2015 

    A la recerca del missatge secret.

    Un dels servents de la reina Ahotep ha deixat un missatge secret en una de les sales del Museu Egipci de Barcelona. En quin lloc del museu està amagat? Quin secret oculta aquest missatge? Vols ser un dels intrèpids aventurers que participi en la gran missió de trobar-lo?

    7 DE JULIO DE 2015

     Les piràmides d’Egipte.

    L’arquitecte del faraó Kèops està molt preocupat ja que han desaparegut els plànols que indiquen com construir la piràmide del rei. Per recuperar els plànols serà necessari entrar dins la cambra del temps. Es necessiten valents per aquesta aventura. Vols ser un d’ells?

    8 DE JULIO DE 2015

    Déus i deesses a l'antic Egipte. 

    En Rehmire, què és un nen egipci molt curiós, vol esbrinar en quin lloc del temple, els déus egipcis han amagat l'ull d'Horus. Què té d'especial aquest ull? Només hi ha una manera de saber-ho, participar en aquesta recerca. 

    9 DE JULIO DE 2015

    Un dia amb la reina Nerfertiti

    La reina Nefertiti ha decidit sortir del palau per anar a cercar la pedra màgica del faraó Akhenaton. On es troba aquesta pedra? Per què és tan màgica? Si voleu descobrir aquests enigmes només cal que us afegiu a l'expedeció de la reina. 

    10 DE JULIO DE 2015

    A la descoberta del món egipci.

    Com era el món dels antics egipcis? Què té de misteriós? La Dra. Tree  ha muntat una expedició per anar a descobrir alguns dels enigmes del món dels faraons i requereix ajudants. 

Produit ajouté au panier