Misteris i secrets dels faraons

 • P.V.P. 180,00€
Curs de 5 dies de tallers. Es poden contractar els dies per separat a 45€ / dia.
Fin
 • Quantité:
Produit ajouté au panier
Partager
 • Type d'activité: Curso infantil para niños de 8 a 12 años
 • Horaire: Del 6 al 10 juliol de 2015, de 10h a 17h
 • Obtenir plus d’information

  CURS DE 5 TALLERS D'UN DIA DE 9 A 12 ANYS

  Es poden contractar els dies per separat. El preu de cada taller separat es 45€/ dia. Imprescindible reserva prèvia al telèfon 93 488 01 88 o e-mail visites@museuegipci.com

  L'alumne ha de portar el seu dinar.
  Grup mínim per realitzar l’activitat: 10 nens

 • Programme

  CURS DE 5 TALLERS D'UN DIA DE 9 A 12 ANYS

  6 DE JULIOL DE 2015      

  Piràmides egípcies, un llegat dels faraons.
  Durant un llarg període de temps, els antics egipcis varen construir un gran nombre de piràmides. Com són aquestes? Que hi podem trobar a dins de les mateixes? Guarden encara tresors i secrets? És possible que encara quedin piràmides egípcies per descobrir? En el decurs del taller es troben respostes a totes aquestes incògnites.

  7 DE JULIOL DE 2015      

  El misteri dels jeroglífics.
  Són realment misteriosos els jeroglífics? Quin és el secret dels mateixos? Es tracta de signes màgics com deien els antics egipcis? Era una bona feina ser escriba? Com es va arribar al desxiframent de l’escriptura jeroglífica? Tots aquest interrogants tenen interessants respostes!

  8 DE JULIOL DE 2015   

  Tombes i mòmies a l’antic Egipte.
  Com eren les tombes i les mòmies a l’antic Egipte? Què hi podem descobrir dins les mateixes? Existien trampes per protegir-les dels lladres? On es troben aquestes cases d’eternitat? A mida que es desenvolupa el taller es resolen tots aquest enigmes.

  9 DE JULIOL DE 2015

  El món màgic al país de Kemet.

  Quins eren els mites de la creació dels antics egipcis?  Com pensaven que havia sorgit el món? Quins són els seus signes i símbols màgics? Quines són les funcions dels déus?  Les respostes  a aquestes interessants qüestions es resolen en el transcurs de l’activitat.

  10 DE JULIOL DE 2015   

  Un viatge per l'eternitat.
  El viatge que havien de fer els antics egipcis per arribar a l'eternitat no era gens fàcil. Calia realitzar un munt de preparatius. En què consistien? En la tomba del faraó Tutankhamon trobem un bon exemple d'aquests preparatius. Vols descubrir-la?

   

Produit ajouté au panier