Casals de Setmana Santa 2023

 • P.V.P. 160,00€
 • Precio Club 135,00€
Per a nens i nenes de 6 a 12 anys. Caldrà portar el dinar de casa.
Finalizado
 • Cantidad:
Añadir al carrito
 • Producto añadido al carrito de compra
 • Comprar »
Compartir
 • Temática: Antiguo Egipto
 • Tipo de actividad: Pack 4 talleres para niños de 6 a 12 años
 • Profesor: Departament Pedagògic del Museu Egipci de Barcelona
 • Sesiones: 4
 • Horario: Del dilluns 3 al dijous 6 d'abril 2023, de 10h a 16h
 • Más información

  CASALS DE SETMANA SANTA 2023 AL mUSEU EGIPCI DE BARCELONA


  Ja saps que faràs aquesta setmana santa?

  T'hem preparat uns dies plens d’activitats on podràs conèixer tots els misteris sobre les mòmies, els sarcòfags i les màscares funeràries. Descobriràs qui va ser Ptolomeu i tot el que no sabies sobre Cleòpatra. I finalitzarem el casal amb una investigació sobre les piràmides de l'Antic Egipte.

  Pots triar la setmana sencera (menys divendres, que no hi haurà activitat al ser festiu), o bé escollir el dia que t'agradi més (mira les altres pestanyes d’activitats).

  A què esperes per apuntar-te?

 • Programa

  PROGRAMA

  Dilluns 3 d'abril, de 10h a 16h:
  MÒMIES I ANIMALS A L’ANTIC EGIPTE

  Si parlem de mòmies automàticament pensem en mòmies de persones, però a l’Antic Egipte també es momificaven els animals. Sabeu perquè? Voleu esbrinar quins eren els animals que es momificaven, i com s’han trobat?

  Durant aquest taller treballarem la simbologia dels animals i la seva relació amb els Déus de  l’Antic Egipte. Descobrirem quants i quins hem trobat a les tombes egípcies. Quines representacions hi ha als temples, us explicarem moltes coses sobre les mòmies d’animals que tenim al Museu.  Tot això i molt més ho podreu descobrir de la mà dels nostres egiptòlegs que us faran passar un dia “molt animal” visitant les sales del museu  i realitzant una manualitat.

  Dimarts 4 d'abril, de 10h a 16h:
  MÀSCARES I SARCÒFAGS DE L’ANTIC EGIPTE

  Què en sabem dels sarcòfags? Molts de vosaltres direu que és on es guardaven les mòmies, però un sarcòfag és molt més que això. Durant aquest taller aprendreu quins tipus de sarcòfags s’han trobat, els materials que s’utilitzaven, quines formes tenien. Descobrireu com els decoraven i quins Déus hi podem trobar representats. Veureu perquè dintre d’alguns sarcòfags s’han trobat màscares funeràries i de quins tipus. Segur que coneixeu la famosa del faraó Tutankhamon, però  tindreu l’oportunitat de veure  moltes més. Animeu-vos a  conèixer totes les que tenim al museu i fareu una màscara funerària

  Dimecres 13 d'abril, de 10h a 16h:

  CLEOPATRA I PTOLOMEU AIXÒ VA DE FARAONS

  Segur que tots n’heu sentit parlar de la Cleòpatra, però potser no tant de qui va ser Ptolomeu. Tots dos van ser Faraons d’Egipte. En aquest taller us ensenyarem que significava ser Faraó a l’Antic Egipte, quins poders se li reconeixien, com administraven el país i quines funcions feien. Coneixereu un munt de coses sobre aquest dos faraons com la ciutat on vivien i les coses que els hi agradava fer o els seues déus preferits. Us ensenyarem els temples que varen construir i per arrodonir-ho sereu faraons per un dia i fareu una super manualitat.

  Dijous 6 d'abril, de 10h a 16h
  EGIPTE I LES SEVES PIRÀMIDES

  Si et diuen “ Egipte” en què penses? Segurament diràs Piràmides i és que què seria Egipte sense elles.

  Doncs us proposem un taller on us explicarem que eren les piràmides egípcies, per a què es construïen, quins van ser els faraons que les van manar construir, quines són les més conegudes. Veureu què hi ha dins les piràmides i farem un viatge virtual a través d’elles. I si sou bons constructors us farem que en construïu una, això si, de mentida. Us animeu?

  DADES D'INTERÈS:

  Edat: de 6 a 12 anys

  Preus:
  PER TALLER: 45€ | CLUB JÚNIOR: 33,75€
  PACK 4 TALLERS: 160€ | CLUB JÚNIOR: 135€

  Important:
  -Caldrà portar el dinar de casa
  -El Museu oferirà les begudes

  -Mínim per a la realització de l'activitat: 10 participants

Añadir al carrito